CONCEPUTE PENTRU A TAIA DE LA PAINE LA CARNE CU OASE
Cutitele banda pentru alimente sunt utilizate pe scara larga de la macelarii si supermarketuri pana la instalatiile alimentare integrate cu tehnologii noi, pentru a procesa o gama larga de produse alimentare, de la paine la carne cu oase. Cutitele banda sunt special concepute astfel incat sa asigure pierderi minime de taiere. Calitatea inalta a ascutirii face ca cutitele sa fie mai durabile si ofera o taiere precisa si curata.
TAIEREA PAINII
SCOP GENERAL
PESTE CONGELAT
TAIEREA CARNII SI A OSELOR
SPECIFICATII
Lungime: oricare, sudata.
Garantia pentru lungime constanta
Latime: 3 - 50 mm.
Grosime: 0.4 - 0.8 mm.
Profil: specific aplicatiei.
CALITATE
Cutitele noastre de calitate premium, sunt proiectate pentru performante ridicate si sunt fabricate din oteluri de inalta calitate. Utilizam in productie tehnologie inalta pentru sudare si ascutire. Dinti intariti sunt disponibili pentru unele aplicatii specifice.
DISPONIBILITATE
Livram produsele noastre oriunde aveti nevoie de ele, actualmente exportam in peste 65 de tari, datorita produselor noastre de inalta calitate, livrarii rapide si suportului oferit in usurarea operatiunilor de export/import. In general, livram minimum 5 bucati.
PROFILUL DINTILOR
Forma dintelui este la fel de importanta ca si materialul lamelor, iar cea mai buna solutie pentru o aplicatie vine intotdeauna ca o combinatie intre material si forma dintelui. Forma dintilor lamei determina si performanta acesteia.
Dintii efectueaza taierea efectiva, iar numarul lor pe inch (TPI), forma si aranjamentul vor afecta calitatea si viteza taierii.



TAIERE PAINE
Special conceput pentru taierea industriala a painii, taieturi rapide, netede si curate, mai putine faramituri si fara decojire.
Potrivit pentru paine, de la paine alba super moale pana la paine densa; tort, chifle.
MATERIAL
Lustruit premium cu continut ridicat de carbon, calire in varf
FORMA DINTELUI
Scallop
DIMENSIUNI
10x0.45 mm 12TPI
12x0.45 mm 12TPI
15x0.45 mm 15TPI


UZ GENERAL
Pentru uz general, pentru taierea tuturor tipurilor de alimente, la masini de viteza standard, in macelarii si supermarketuri.
Sunt disponibile diferite forme de dinti in functie de aplicatie. De asemenea, lamele din otel inoxidabil sunt disponibile pentru forma dintelui NV, acolo unde sunt necesare cerinte stricte de sanatate si/sau rezistenta la coroziune.
MATERIAL
Otel special calit
*Inox
FORMA DINTELUI
NV - oase moi
Scallop - carne fara oase
DIMENSIUNI
13x0.5/0.56/0.63 4TPI & 6TPI - oase moi
16/19x0.5/0.56*/0.63 4TPI & 6TP
16x0.56 mm 2TPI - carne fara oase


TAIERE PESTE. CARNE FARA OASE
Cutitele banda pentru peste congelat si carne dezosata sunt special concepute astfel incat sa asigure pierderi minime prin taiere. Pentru utilizare, acolo unde controlul resturilor si al portiilor este important. Potrivit pentru masini cu o singura banda si cu mai multe benzi.
MATERIAL
Otel special calit
FORMA DINTELUI
NV - poate fi folosit pentru oase moi
DIMENSIUNI
16x0.36/0.41 mm 3TPI - peste fara os
16x0.50/0.56/0.63 mm 3TPI - blocuri peste, expunere indelungata sub -20°C


TAIERE CARNE CU OASE
O selectie de lame sunt tratate termic pentru a se tempera si inmuia pentru o longevitate sporita in utilizare, permitandu-va sa taiati articulatiile si oasele. Sunt disponibile 2 forme pentru a fi utilizate pe masinile de mare viteza pentru carne de vita, porc, miel cu oase.
MATERIAL
Dinti caliti din otel special
FORMA DINTELUI
NV/Conquest - Taietura curata, reduce zgomotul.
DIMENSIUNI
16/19x0.50/0.56/0.63 mm 3TPI
25x0.60 mm 3TPI - Masini de mare viteza, carne cu oase.
19x0.50/0.63mm 3TPI - Taiere carcase, taiere agresiva, dreapta, de durata.


CONTACT
BUSINESS MANAGER
SORIN BRIHAN
0040 722 463 725
sorin.brihan@bestfoam.ro
SUPORT TEHNIC
ECHIPA TEHNICA
0040 736 446 020
technic@bestfoam.ro